+3620/5-368-168
info@ajandektanya.hu

Vásárlási információ (ASZF)

Vásárlással kapcsolatos információk

Általános szerződési feltételek

Szolgáltatóra / webáruház üzemeltetőjére vonatkozó adatok:

 

Név:                                       Erényi Péter e.v.

Cím:                                       9791 Torony, Ibolya u. 2/c.

Kapcsolattartó:                       Baranyai Katalin

Telefon:                                  20/5 368-168

e-mail:                                    info@ajandektanya.hu

adószám:                                65714632-1-38

nyilvántartási szám:                26295881

bankszámlaszám:       10104789-99351600-59000003

Erényi Péter egyéni vállalkozó, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet (továbbiakban: Korm. r.) alapján, elektronikus úton, távollévők között történő szerződéskötést megelőzően, az alábbiakról tájékoztatja a fogyasztókat:

A webáruházban megvásárolható termékek, szolgáltatások a Termékek menüpontra kattintva listázhatóak, és megtekinthetőek a kapcsolódó leírásokkal, és az árakkal.

Vásárlás, megrendelés menete:
 

Termékek keresése:


Webáruházunkban termékcsoportokba soroltuk a termékeket, ezzel is megkönnyítve a megfelelő termék mielőbbi megtalálását.

Lehetőség van a Kereső funkcióval is élni, ekkor a keresett szót vagy kifejezést beírva, a program listázza mindazokat a termékeket, melyek tartalmazzák a beírt szavakat.

 

Választás, rendelés:

 

A kiválasztott terméknél adja meg a mennyiséget, majd kattintson a „Megveszem” feliratra.

 

A „kosár tartalmá”-nál láthatja, hogy mit választott és az mennyibe kerül.

 

Itt visszatérhet a vásárláshoz, vagy véglegesítheti megrendelését.

 

A véglegesítéshez az Általános Szerződési Feltételek elfogadása szükséges.

 

A termékek elkészítéséhez szükséges fotót, ábrát az info@ajandektanya.hu e-mail címre kérjük megküldeni.

 

Fontos! Webáruházunkban regisztráció nélkül vásárolhat!

 

Az Ajándéktanya webáruház üzemeltetője, a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel. Adatait nem adjuk át harmadik félnek.

Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

 

Ezután kerül sor a megrendelés megerősítésére.

 

Megrendelését e-mail-ben visszaigazoljuk.

Előfordulhat, hogy a rendelt termék a megrendelés előtt vagy alatt elfogyott, ebben az esetben e-mail-ben, vagy telefonon jelezzük azt.

A vásárolt termék jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásban találhatók. A termékek fotói illusztrációk, az elkészült termék ettől eltérhet.

Kiszállítás

  • Ingyenes házhoz szállítás (Szombathelyen a körgyűrűn belül, Sé és Torony településeken)
  • posta, utánvéttel

Telephelyen történő átvételre nincs lehetőség!

Fizetési módok: készpénz

Áraink forintban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák!

Szolgáltatás / megrendelésre vonatkozó információk:

A megrendelések felvétele a www.ajandektanya.hu webáruházban kizárólag elektronikus úton lehetséges a webáruház felületén, a megrendelés adatainak kitöltésével. Telefonon, e-mailben, stb. a szolgáltató (eladó) nem fogad el megrendeléseket. A megrendelés részleteit, a rendeléssel kapcsolatos tájékoztatást a szolgáltató elektronikus formában küldi a megrendelő részére.

A megrendelés leadása még nem minősül szerződéskötésnek, a teljesítésig szabadon és következmény nélkül módosítható, illetve lemondható, melyre elektronikus levélben van lehetőség. A felek közötti szerződés az áru megvásárlása során jön létre. 

A távollévők között létrejött szerződést a szolgáltató (eladó) iktatja, jogszabályban meghatározott ideig őrzi azt. 

Reklamáció, vásárlástól való elállás

Az elállás jogára vonatkozó szabályozást a 45/2014. (II.26) kormányrendelet tartalmazza.

A vásárolt termék minősége nagyban függ a felhasználó által küldött képtől, így az ebből adódó hibákért felelősséget nem vállalunk.

Azonban, ha a vásárolt termék anyaghibás, vagy sérült, ennek tényét a hibáról készült fénykép megküldésével e-mailen, az info@ajandektanya.hu e-mail címen jelezhetik vásárlóink. A kivizsgálás ideje kb. 2-3 munkanap, eredményéről pedig elektronikus úton a webshopban megadott e-mail címre küldünk tájékoztatást.

Csomagküldést érintő elállás esetén a fogyasztó köteles a termék visszaküldésével kapcsolatos költségeket megfizetni, de ezen felül semmilyen más díj vagy költség fizetésére nem kötelezhető, a teljes díjat pedig legkésőbb 30 napon belül vissza kell fizetni a vásárlónak. Kivételt képez ez alól, ha a vásárló a személyéhez kötött, illetve az utasításai alapján, vagy egyedi megrendelésre előállított terméket rendelt. A felhasználót nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga a teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal és szöveggel ellátva stb.).

Kézbesítéskor szíveskedjen a csomagot a futár/kézbesítő előtt a fizetést követően megvizsgálni. Amennyiben a terméke(ke)n szállítási sérülést tapasztal kérje jegyzőkönyv felvételét! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Elállási jog gyakorlása esetén a vásárló saját költségén kell, hogy a szolgáltató (eladó) részére visszaküldje a sértetlen terméket, a számlával Visszáru cím: 9791 Torony, Ibolya u. 2/c. Ha a termék sérült a vevő köteles a keletkezett kárt a szolgáltatónak megtéríteni.
A 17/1999 (II. 5.) Kormányrendelet értelmében az utánvéttel történő vásárlás esetén az áru vásárlásától 14 napon belül elállhat. Az elállás jogát az áru átvételének napjától gyakorolhatja.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Hibás, szállítás során sérült termék (árucikk) esetén az eladó a terméket díjmentesen kicseréli, vagy a vásárló elállhat a vásárlástól. 

A szolgáltató nem vállal felelősséget önhibáján kívüli késésért, információk elvesztéséért, rendelés nem teljesítéséért. 

Amennyiben panaszos ügyét nem sikerül a szolgáltatóval rendeznie, panaszával az alábbi Testülethez fordulhat:

Vas Megyei Békéltető Testület
9700 Szombathely, Honvéd tér 2.
telefon: (94) 312-356
e-mail: vmkik@vmkik.hu

Szerzői jogok védelme

Megrendelő a szerződési feltételek elfogadásával nyilatkozik, hogy az általa elküldött fotó(k) nem állnak szerzői jogvédelem alatt, személyiségi jogot nem sértenek, szabadon felhasználhatóak és nem sértik harmadik fél jogait.
Webshopunk semmilyen felelősséggel nem tartozik az elküldött képek használatából eredő jogviták során.

**CRIMTANREMARKETING**